Kelly De Heel

Contactgegevens

Gsm: 0474/30.66.87
kelly@act-team.be

Opleiding

  • Integratieve psychotherapie opleiding (UA i.o.)
  • Acceptance and Commitment Therapy (ACT Academy)
  • Master in de sport- en prestatiepsychologie (KUL)
  • Master in de klinische psychologie – optie levensloop (VUB)

Ervaring

Mijn eerste werkervaringen deed ik op binnen de Alexianen Zorggroep, Team Eetherstel. Een afdeling gericht op meisjes met eetstoornissen en aanverwante problematieken. Vervolgens startte ik bij de bijzondere jeugdzorg in begeleidingshuis Van Celst voor uithuisgeplaatste minderjarige meisjes met uiteenlopende complexe problematieken en/of slachtoffers van tienerpooiers. Daarnaast werkte ik ook continue samen met jongeren binnen topsportscholen, diens context, professionele atleten en coaches.

Naast mijn werk binnen ACT, ben ik ook werkzaam als zelfstandig klinisch/sport/prestatiepsychologe voor zowel individuen als teams.