Kathleen Schellemans

Loopbaanbegeleiding

Tijdens de loopbaanbegeleiding gaan we samen op zoek naar wat werk voor jou op dit moment in je leven betekent. We gaan op zoek naar jouw werkwaarden, jouw ideale werkomgeving, in welke omgeving of team je het beste werkt, jouw competenties en kwaliteiten,…  Bepaalde gebeurtenissen kunnen maken dat je voelt dat je niet meer graag doet wat je doet, dat je voelt dat je andere horizonten wil verkennen. Wat ook de aanleiding is, is niet belangrijk. Het belangrijkste is dat je iets doet met je gevoel en het niet negeert.

Loopbaanbegeleiding is een heel persoonlijk traject in interactie met je loopbaancoach; anders kon je net zo goed een aantal onlinetests doen! Als loopbaancoach vind ik het belangrijk om te vertrekken van jou als persoon op dit moment in je leven. Op sommige momenten ga ik je uitdagen om net iets verder te denken dan wat je gewoon bent. Wist je dat daar de magie start?

Als je een job hebt, kan je elke 6 jaar 7 uur loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques. Voor je eerste cheque betaal je 40 euro voor 4 uur.  Voor je tweede cheque 40 euro voor 3 uur. Voor loopbaanbegeleiding zonder cheques betaal je 40 euro per uur

Stress- en burnoutcoaching

Wat doen we in de stress- en burn-out coaching? Helaas geen hocus pocus. Jouw stress en eventuele burn-out is er niet zomaar gekomen dus we krijgen die ook niet weg met een toverstokje.

We gaan werken rond je lichamelijke klachten: wat kan je doen om te ontspannen, we gaan werken rond hartcoherentie (eenvoudige ademhalingstechnieken helpen je om je stress te verlagen).

Maar ook je psychische klachten pakken we op. Welke technieken kan je gebruiken om minder te piekeren? Hoe kan je zorgen voor een beter timemanagement? Hoe zeg je neen? Dit zijn allemaal voorbeeldacties die mogelijk zijn.

Samen bekijken we welke noden voor jou het grootst zijn en welke acties we ondernemen om dit aan te pakken. Ik maak je sterker zodat je in de toekomst beter kan omgaan met stress… want je stress wegnemen kan ik helaas niet.

Contactgegevens

GSM: 0471 47 14 45

Mail: kathleen@act-team.be