IK ben IK?!

“IK ben IK?!” is een krachtige groepstraining voor kinderen van de derde kleuterklas tot en met het tweede leerjaar. In deze training wordt het zelfvertrouwen en de veerkracht van kinderen op een creatieve en speelse manier versterkt. Ze leren zich bewust worden van hun eigen emoties, hun lichaam en wat ze nodig hebben om zich goed te voelen. De kinderen leren stevig in hun schoenen staan. In deze kindertraining gaan we ook op een heel leuke manier aan de slag met piekeren, (faal)angst en/of zeer prikkelgevoelig zijn. Ze krijgen handvatten aangereikt om een stevige basis te ontwikkelen om weerbaar, ontspannen en gelukkig de toekomst tegemoet te gaan. 

Uiteraard spelen ouders hierbij een zeer belangrijke rol. Tijdens groepsbijeenkomsten voor de ouders wordt de nodige ruimte gemaakt om stil te staan bij hun kind. Ze krijgen op een aangename en duidelijke manier uitleg over hoe ze hun kind kunnen helpen opgroeien tot een zelfbewuster persoon.  

Doelgroep: kinderen van de derde kleuterklas tot en met het tweede leerjaar. Deze reeks bestaat uit 5 kindsessies en 3 oudersessies.

Prijs: €260/reeks

Bekijk hier de eerstvolgende reeksen