Vol zelfvertrouwen de examens in!

Stoom je mentaal klaar voor de examens! Met deze korte en krachtige reeks is het de bedoeling dat je zelfzeker op weg gaat naar een vakantie zonder zorgen.

Nog even en je kan rustig de hele zomer gaan chillen, maar eerst nog even door die vervelende examenperiode komen. Herken je het PFFFF-gevoel, heb je weinig vertrouwen in de goede afloop ervan?

Wanneer jij het nodige studiewerk verricht zorgen wij voor een boost van je zelfvertrouwen en helpen we je sterker te staan tegenover (faal)angsten. Op die manier ben jij helemaal klaar voor die laatste opdracht van dit schooljaar… en mag je langzaam gaan plannen wat je komende zomer allemaal wilt doen.

Wij geloven alvast dat jij het kan en daarom bieden we jou een kortstondige training van 2 x 2u waarbij de focus ligt op weerbaarheid, zelfvertrouwen, zelfbeeld, … We leren jou enkele tips en trics om aan deze stressvolle periode te weerstaan.

Gedurende deze 4 uur worden jongeren (12+) ondergedompeld in een cursus om sterker en meer zelfzeker de examens door te komen.