FAQ

Hoe meld ik aan?

U kan de door uw gekozen coach contacteren. 

Wanneer kunnen de sessies doorgaan?

Dit kunt u individueel afspreken met de door u gekozen coach.

Waar kunnen de sessies doorgaan?

De sessie gaat door in de praktijk in Lint of Willebroek. Op vraag kan de sessie/ het coachingstraject ook doorgaan op een andere locatie.

Voor coachingstrajecten binnen bedrijven en teambuilding wordt dit in overleg afgesproken.

Met wie neem ik contact voor praktische afspraken (zoals bv teamcoaching of coachingstrajecten binnen bedrijven)

U neemt contact met de praktijkcoördinator.

Op welke manier kan er betaald worden?

De standaardafspraak is dat er na elk contact cash betaald wordt. In samenspraak met uw coach kan u via overschrijving, op basis van een factuur, betalen. Er is geen bankcontact beschikbaar.

Wat als ik wil annuleren?

Wij gaan er van uit dat u enkel om uitzonderlijke redenen de sessie verplaatst of annuleert. Bij niet tijdige annulatie zal de sessie aangerekend worden, aangezien wij op die gereserveerde tijd geen activiteiten meer kunnen plannen. Bij annulatie of verplaatsing van minstens 24 uur op voorhand wordt de sessie niet aangerekend. Bij annulatie of verplaatsing later dan 24 uur op voorhand, zal de sessie volledig worden aangerekend. Indien u een geldig document (doktersattest, rouwbrief, .. ) kunt voorleggen, zal de sessie niet aangerekend worden.

Wat bij klachten?

In eerste instantie bespreekt u dit best met uw eigen coach. Indien dit onvoldoende is, kunt u steeds de praktijkcoördinator contacteren. Deze bekijkt samen met u welke oplossingen er mogelijk zijn.