Anke Van ’t Hof

Contactgegevens

Gsm: 0494/55.97.03
anke@act-team.be

Over mij

Het leven heeft rafelige randjes, die komen we allemaal wel eens tegen. Soms loop je daar in vast en heb je hulp nodig. Ik geloof dat er weer een nieuwe weg te vinden is en ga daar graag samen met mijn cliënt naar op zoek. Ik ben nieuwsgierig naar wie mijn cliënt is en ik ben betrokken op hoe het met hen gaat. Mijn creatieve kant komt naar boven als we op zoek gaan naar wat mijn cliënt kan helpen. Ik maak graag gebruik van tekenen, beelden en spel, als het bij mijn cliënt aansluit. Ik vind het belangrijk om bij elke cliënt met de ouders samen te werken. Alleen dan kan er echt verandering komen!

Opleiding

  • Master kinder- en jeugdpsychologie (Universiteit Leiden)
  • Basiscursus cognitieve gedragstherapie (RINO groep, Utrecht)
  • Speltherapie (Christelijke Hogeschool Ede)

Ervaring

Sinds 2015 werk ik als psycholoog met kinderen en jongeren en sinds 2018 ook als speltherapeut.